Vught Ontmoet Nieuw Talent

Vught Ontmoet Nieuw Talent is een festival georganiseerd voor jongeren door jongeren. De naam zegt het zelf al wij zijn opzoek naar nieuw talent. Dat doen we door met basisschoolleerlingen verschillende sportactiviteiten te doen en met middelbare scholieren een arbeidsmarkt te houden om met de leerlingen te kijken waar hun interesses liggen en hoe ze die kunnen uitoefenen.Met de ongeveer 600 basisschoolleerlingen gaan we een sponsorloop houden en zullen verschillende verenigingen een demo geven zodat de focus niet op een sport ligt.

 

Met de onderbouw klassen van Beekvliet en het Maurick college gaan we een arbeidsmarkt houden, dit omdat we graag nieuw talent willen vinden op het gebied van banen en studies. Er zullen verschillende bedrijven zich op het terrein bevinden.

 

Ook zal er een talentenstage aanwezig waar verschillende talenten op kunnen treden. Heb jij een talent die je graag op het podium wilt laten zien of ken je iemand met een talent? Stuur dan een mailtje naar ons.

 

In de avond zullen we het educatieve gedeelte afsluiten met een muziekfeest. Er zullen grote artiesten op het podium staan. Ons muziekfeest heet Elzenpop.

Niet geheel onbelangrijk is de datum, tijd en plaats. Het festival zal plaats vinden op vrijdag 20 september, het programma zal beginnen rond 12.00-12.30 en de dag zal afsluiten rond 00.00. Het gehele festival zal plaats vinden in Vught op het Lidwinaveld en bij Jongerencentrum Elzenburg.