Om alvast in de stemming van het festival te komen, hebben we een challenge op 25 en 26 augustus. Deze challenge zal NIET plaats vinden op Elzenburg waar het festival zal plaats vinden. Onze challenge zal WEL plaats vinden op Fort Isabella. We gaan met jou en nog andere jongeren nieuwe activiteiten verzinnen die leuk zijn om de jongeren in Vught bezig te houden op een leuke manier. Deze challenge duurt 24 uur en natuurlijk hebben we nog veel meer activiteiten, maar die houden we nog even geheim.

We hebben op 20 augustus een culturen safari om de “parels van Vught” te bezoeken die jullie misschien niet kennen maar wel leuk zijn om naar toe te gaan en te weten waar die zitten. We gaan door heel Vught crossen om de parels te bezoeken, maar waar we naar toe gaan is nog geheim.

Nog even alle informatie op een rijtje. De challenge EN de culturen safari is voor jongeren vanaf 10 jaar. Challenge duurt 24 uur en is op 25 en 26 augustus op Fort Isabella. Culturen safari is op 20 augustus duurt NIET 24 uur ( de tijden worden nog bekend gemaakt). De plaatsen waar we naar toe gaan en waar we beginnen worden ook nog bekend gemaakt. Dus houd de website goed in de gaten, houd deze data in je agenda vrij, roep je vrienden alvast op en hopelijk tot dan!